Poser med eget logo

Poser med eget logo

Med over 22 års erfaring leverer vi emballage med logotryk; herunder poser med eget logo. Vi gør alt, hvad vi kan, så du som kunde får en god oplevelse hver gang, samt at prisen er den helt rigtige. Hos Mballage får du det, du betaler for. Hverken mere eller mindre. Vi er altid meget omhyggelige, så dine bestillinger altid er der til den aftalte tid. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores logotryk, og vi har en høj arbejdsmoral, hvor gensidig tillid og tryghed spiller en afgørende rolle. Så hvis du er på udkig efter poser med eget logo, så er du kommet til det rigtige sted.

Vi udfører alle trykopgaver inden for logotryk

Vi laver alle typer af trykopgaver; fra klistermærker med logotryk til gavepapir med eget design.

Uanset hvilket slags plast, papir, luksus lak, stof, non woven eller pp woven poser du leder efter, så leverer vi det i højeste kvalitet.

Kort fortalt kan du få alle typer detailemballage produceret med eget logotryk. Dette indebærer også poser med logo, poser med tryk samt plastikposer med tryk, , papirsposer med logo og papirsposer med tryk.

En pose med logo er ikke bare en pose med logo. Vi benytter os af en bred vifte at producenter fra hele verden til produktion af poser med logo, men vi får vores primære leverancer fra danske producenter. Generelt har vi et stort fokus på, at vores produktion foregår med omtanke på miljøet, og produktionen bliver hele tiden mere og mere miljørigtig.

Har du brug for at høre nærmere om de mange designmuligheder der findes? Tag kontakt til os her på tlf: +45 40 720 727.

Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet.

 

 

Tiltryk

Tiltryk betyder, at vi trykker på én af vores mange lager papirposer. Trykket er delvis håndtryk, og kan derfor kun trykkes i 1 farve og på nogle poser kun på 1 side.

Fordelen er, at man kun behøver at bestille 1.000 tryk. Disse tryk kan – hvis muligt – fordeles på flere posestørrelser til poser med tryk og poser med logo.

Tiltryk kan også benyttes på alle vores luksusæsker samt gaveposer i papir.

Priserne er lige så gode som antallet:

  • 1.000 tiltryk på 1 side i 1 farve på små poser (str. 6+mini) og æsker a kr. 1,65
  • 1.000 tiltryk på 1 side i 1 farve på mellem og store poser a kr. 2,50
  • Omkostninger for opstart kr. 1100,00 (engangsomkostning)

Her har du mulighed for at få reklamer på dine poser/gaver for en lille investering.

 

Se alle produkter, der har mulighed for tiltryk her.